Receptnaam:
Zuurkool shoarmaschotel |
|
|
|
|
|
Benodigdheden: |
|
|
|
½ kilo
gehakt |
|
Shoarmakruiden zakje van
Silvo |
|
Zuurkool |
|
1 Appel geraspt |
|
Rozijnen (naar smaak) |
|
Appelsap |
|
Aardappelpuree |
|
Geraspte
kaas |
|
|
|
Bereidingswijze: |
|
|
|
à
Gehakt rullen met zakje shoarmakruiden |
|
à
Zuurkool 10 minuten koken met geraspte appel en
flinke scheut appelsap |
|
à
Aardappelpuree maken |
|
à
In ovenschaal eerst gehakt, hierboven op het
zuurkoolmengsel (zonder kookvocht) |
|
dan de aardappelpuree
erover verdelen en als laatste de geraspte kaas |
|
à
Schotel in een voorverwarmde oven (180 °C) zetten
totdat de kaas gesmolten is |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|