Receptnaam:                                        Zuccotto 
                                                          (Chocolade-heerlijkheid)
Benodigdheden:
175 ml koffielikeur (of koffie met likeur)
20 lange vingers
3 dl slagroom
40 gram poedersuiker
85 en 50 gram pure chocolade
50 gram gehakte hazelnoten
50 gram gehakte amandelen
Bereidingswijze:
v      De MFV-tiara (kleine tulbandvorm) licht met olie insmeren
v      Doop de lange vingers in het koffie/likeurmengsel en zet ze in de ribbels van de Tiara
      (bewaar 5 koekjes voor het deksel)
v      Smelt 85 gram chocolade in de M+ maatkan (2 min op 300 Watt) en laat dit weer iets 
      afkoelen
v      Klop de helft van de slagroom met 20 gram poedersuiker in de Quickchef
v      Meng deze slagroom door de afgekoelde chocolade
v      Klop de rest van de slagroom met 20 gram poedersuiker in de Quickchef
v      Maal de 50 gram chocolade in de kaasmolen en meng dit samen met de gehakte 
      hazelnoten en amandelen door deze slagroom
v      Vul de beklede Tiara-vorm; eerst het notenmengsel en dan het chocolade mengsel
v      Dek af met de 5 gedrenkte lange vingers
v      Leg er een bord op en zet enige tijd in de koelkast om op te stijven
v      Stort de Tiara op een serveerschaal en bestrooi met poedersuiker en/of cacao en 
      versier evt. met slagroom