Receptnaam:                                                Zalmtimbaaltjes
Benodigdheden:
200 gram gerookte zalm
300 gram garnalen
2 eetrijpe avocado’s
2 eetlepels geroosterde pijnboompitten
1 komkommer 
1 limoen
olijfolie
peper en zout
Bereidingswijze:
v  Rasp de limoenschil met het citruswonder op de mini-mixerkom
v  Doe ˝ eetlepel rasp in de quick-shaker (de rest van de rasp mag weg)
v  Pers de limoen uit op het citruswonder
v  Doe 1 eetlepel limoensap in de quick-shaker en bewaar de rest van het sap
v  Voeg 3 eetlepels olijfolie en wat peper en zout toe aan het sap in de shaker
v  Shake de dressing goed doorelkaar
v  Zet de MFV-countess (muffinvorm) op een bordje
v  Bekleed de holtes met 1 tot 2 plakken zalm, mag wat over de rand uitsteken
v  Schil de avocado’s en pureer ze in de quick-chef met de rest van het limoensap
v  Breng op smaak met zout en peper
v  Houd wat pijnboompitten en garnalen achter voor decoratie
v  Meng de rest van de pitten en garnalen door de avocadomousse
v  Verdeel de mousse over de met zalm beklede muffinvorm
v  Druk de puree aan en vouw de zalm erover, zet tot gebruik in de koelkast
v  Was de komkommer en snijdt hem (met schil) met de schaaf in dikke plakjes
v  Haal voorzichtig de timbaaltjes uit de muffinvorm
v  Leg ze op een bord en leg de plakjes komkommer er omheen
v  Garneer de komkommer met de apart gehouden pijnboompitten en garnalen
v  Bestrooi met geknipte bieslook en besprenkel met de limoendressing