Receptnaam:                                        Zalm-roomkaas juweeltjes
Benodigdheden:
100 gram gerookte zalm
150 gram verse roomkaas
30 gram paneermeel
1 theelepel mierikswortel
evt. 1 eetlepel rijngehakte augurk
zout, witte peper en dille
Bereidingswijze:
v      75 gram zalm met de roomkaas pureren
v      Paneermeel, mierikswortel en augurk erdoor roeren en met zout en peper op 
      smaak brengen
v      Deze crème in de holtes van de MFV crown jewels doen en afstrijken met de Spatel 
v      (evt. enkele holtes met hun puntje naar binnen gedrukt zodat deze later gevuld 
      kunnen worden)
v      Ongeveer 1 uur in de koelkast laten opstijven (Sneller? Dan in de diepvries!)
v      De kransjes uit de vorm halen en op rondjes roggebrood, crackers of toast zetten
v      Garneren met de overgebleven zalm en dille
Tip: In de MFV ?Crown Jewels? maak je natuurlijk ook leuke 1-persoonsporties (kruiden-)boter!