Receptnaam:                                        Vleescurry met fruitsalsa
Benodigdheden:
750 gram varkensvlees of kalkoenfilet
1 eetlepel bloem
8 slagen Bombay-curry-mix
zout en peper
3 eetlepels olie
3 uien
2 teentjes knoflook
1 pakje kokosmelk
2 appels
3 tomaten
1 mango
2 bananen
Bereidingswijze:
v      Vlees in dobbelstenen snijden en met zout, peper, bloem en currymix
      in een ruimtekom doen, afsluiten en goed schudden zodat het vlees aan 
      alle kanten bedekt is
v      Hak de ui fijn in de quickchef en doe die met de olie in de M+ovaal, deksel 
      erop en circa 3 minuten in de magnetron (750 W)
v      Voeg daarna de uitgeperste knoflook, gehakte appel en het vlees toe
v      Roer alles goed door elkaar, deksel erop en 10 minuten in magnetron
v      Regelmatig doorroeren en op gaarheid controleren, evt. lepel bouillon toevoegen
v      Als het vlees gaar is, de kokosmelk erdoor roeren en nog circa 3 minuten in de 
      magnetron verwarmen
v      Voor de fruitsalsa de tomaten (ontvelt en ontpit), de mango en de bananen
      in kleine stukjes snijden en door elkaar mengen 
v      Opdienen met rijst en fruitsalsa