Receptnaam:                                        Tarlettes met champignons
Benodigdheden:
3 eieren
100 ml slagroom
100 gram champignons
6 teentjes knoflook
6 plakjes bladerdeeg
100 gram geraspte belegen kaas
peper en zout naar smaak
Bereidingswijze:
v      Allereerst de oven zonder rooster voorverwarmen op 200 graden
v      Laat het bladerdeeg ontdooien op de Placemat
v      Steek er met de grote zijde van de Tartelette-Steker plakjes deeg uit
v      Plooi dit in de vormpjes van de MFV Tartelette
v      Maak de champignons en knoflook schoon
v      Snij ze beiden in dunne plakjes op de Snijplank
v      Verdeel dit over de bladerdeegbakjes
v      Breek de eieren boven de Quickshaker
v      Vvoeg de room, peper en zout naar smaak toe
v      Sluit af, shake goed en giet dit over de plakjes champignons en knoflook
v      Dan de geraspte belegen kaas erover verdelen
v      Schuif het rooster samen met de vorm in het midden van de oven 
v      Bak het in 30 minuten gaar en goudbruin