Receptnaam:                                        Spinazie soufflé
Benodigdheden (4 pers):
500 ml melk
75 gram bloem
100 ml olie
4 eieren
zout en peper
100 gram Gruyère-kaas
200 gram ontdooide en uitgelekte diepvriesspinazie
Bereidingswijze:
v      Meet de melk af in de M+-maatkan en verhit gedurende 1½ minuut op 750 Watt
      in de magnetron
v      Meng apart de bloem, de olie en het zout
v      Verdun dit mengsel met de kokende melk
v      Laat nogmaals 1½ minuut verwarmen in de magnetron
v      Roer het meteen door
v      Voeg de eieren een voor een toe, tussentijds steeds roeren met de garde
v      Doe er de met de raspmolen geraspte Gruyère door
v      Voeg er tot slot de uitgelekte spinazie aan toe
v      Doe het mengsel in een ovenschaal/soufflé-vorm en 
v      Laat het in 40 minuten gaar worden in een voorverwarmde oven op 180 graden
v      Meteen opdienen zodat de soufflé mooi hoog blijft