Receptnaam:                                        Snelle sinaasappel-chocoladebrioche  
Benodigdheden:
200 gram bloem
1 zakje vanillesuiker
75 gram poedersuiker
1 zakje gist
2 eieren
100 gram gesmolten boter
100 ml melk
geraspte schil van 1 sinaasappel
100 gram gesmolten chocolade
Bereidingswijze:
v      Meng de bloem met de suikers en het gist in de Mixerkom (3,5l)
v      Maak een kuiltje in het midden en voeg de eieren, gesmolten boter en melk toe
v      Meng alles met de spatel tot een redelijk homogene massa is ontstaan en voeg dan de 
      sinaasappelrasp en gesmolten chocolade toe
v      Doe het mengsel in de MFV Tiara en laat het geheel 5 minuten op 750 Watt garen in 
      de magnetron
v      Als u het gerecht in de oven wilt maken, dient u de Tiara 30 minuten te bakken in een 
      voorverwarmde oven op 180 graden
v      Laat 10 minuten rusten alvorens de vorm te verwijderen
Maak een lekkere Mascarponesaus door 250 gram mascarpone, 100 ml room, 30 ml honing en 
1 eetlepel vanille-essence in de mixer te kloppen tot een luchtig geheel. Serveer op een mooie 
schaal met de saus en wat partjes sinaasappel.