Receptnaam: Roombroodjes
Benodigdheden:
8 tot 10 kleine zachte partybolletjes
4 eierdooiers
80 gram suiker
50 gram bloem
4 zakjes vanillesuiker
liter melk
poedersuiker
Bereidingswijze:
v      Scheid de dooiers en de eiwitten
v      Doe de dooiers in de Maatkan en voeg suiker, vanillesuiker en gezeefde bloem toe en
meng alles goed door met de Kunststof Garde
v      Giet dan onder voortdurend kloppen, scheutje voor scheutje de melk erbij
v      Doe het deksel op de Maatkan en zet deze gedurende 7 minuten op half vermogen
(ca. 400 Watt) in de magnetron
v      Tussentijds 2 tot 3 keer doorroeren met de Garde
v      Daarna de room 3 minuten laten nagaren tot de juiste dikte en laten afkoelen
v      Bekleed de Trendy Taartdoos hoog met een leuk papieren servet
v      Doe de banketbakkersroom in de Grote Spuit/Garneerzak met ?open ster?-spuitstuk
v      Snijd de broodjes door en vul ze met de koude banketbakkersroom
v      Vlak voor serveren de roombroodjes royaal bestrooien met poedersuiker