Receptnaam:                                        Paté van gevulde aardappelen 
Benodigdheden:
500 gram bloemige aardappels
75 ml melk
zout, peper en nootmuskaat
100 gram geraspte Gruyère
50 gram bloem
2 eidooiers
Voor de gehaktvulling:
250 gram kalfsgehakt
2 eetlepels gehakte peterselie
1 eetlepel paneermeel
2 eiwitten
50 ml room
1 geraspte ui
Bereidingswijze:
v      Verwarm de oven voor op 160 graden
v      Schil de aardappels, was ze en snijd ze in grote stukken
v      Laat ze met de melk 8 minuten in de magnetron koken op 750 Watt
v      Vijf minuten laten rusten alvorens te stampen
v      Voeg zout, peper, Gruyère, bloem en eigeel toe
v      Laat rusten
v      Meng alle ingrediënten voor het gehakt
v      Verdeel de beide mengsels in de MFV ?tiara? in laagjes
v      Te beginnen en te eindigen met aardappelpuree
v      Het geheel 40 minuten in de oven gaar laten worden
v      Haal het gerecht uit de vorm en serveer met een groene salade