Receptnaam: Pasta met spinazie en cashewnoten
Benodigdheden (2 pers):
65 gram cashewnoten
150 gram pasta (bijv. tagliatella)
2 teentjes knoflook
4 eetlepels olijfolie
600 gram panklare spinazie
1 eetlepel fijngehakte salie
Zout en peper
50 gram geraspte Parmezaanse kaas
Bereidingswijze:
v  Kook voldoende water om het serveerwonder te vullen
v  Leg de verse pasta in de vergiet van het serveerwonder
v  Giet het kokende water erover en doe het deksel erop
v  Laat 2 minuten langer staan dan op de verpakking van de pasta staat
v  Pel de knoflook en snijd in dunne plakjes
v  Hak de cashewnoten grof
v  Verhit de wok en rooster de cashewnoten goudbruin
v  Schep de noten op een bordje
v  Verhit 2 eetlepels olijfolie in de wok en fruit de knoflook even aan
v  Schep de spinazie in gedeelten erdoor, laat op hoog vuur al omscheppend slinken
v  Schep de pasta en de salie erdoor, breng op smaak met zout en peper
v  Schep de pasta met de spinazie op twee warme borden
v  Strooi de cashewnoten erover
v  Maal er wat peper boven en besprenkel met olijfolie
v  Geef de Parmezaanse kaas er apart bij