Receptnaam:                                         Gevulde paassoesjes
Benodigdheden:
60 gram boter
60 gram bloem
3 eieren
zout
1½ dl water
Kaasvulling:
100 gram roomkaas
2 eetlepels koffieroom
3 theelepels paprikapoeder
150 gram geraspte belegen kaas
Bereidingswijze:
v      Doe het water, zout en boter in een pan en breng aan de kook
v      Voeg in één keer de bloem toe en roer tot een gladde deegbal, die van de pan loslaat
v      Voeg één voor één de eieren toe, steeds goed roeren tot je een mooi deeg hebt 
      gekregen dat in lange punten van de lepel valt
v      Soezendeeg in een spuitzak doen en met een tussenruimte van enkele centimeters 
      kleine toefjes spuiten op een met bakpapier beklede bakplaat
v      Bakplaat in het midden van een voorverwarmde oven (200 graden) zetten
v      De eerste 15 minuten de oven niet openen, na 20 minuten zijn ze gerezen en bruin
v      Voor de vulling roomkaas, koffieroom en paprikapoeder door elkaar loskloppen
v      De geraspte kaas erdoor spatelen
v      Als de soesjes afgekoeld zijn, vullen mbv de spuitzak met de kaasvulling