Receptnaam:
Snelle mini-worstebroodjes |
|
|
Benodigdheden: |
|
1 blikje cocktailworstjes |
1 pakje diepvries
bladerdeeg |
|
Bereidingswijze: |
|
v
Laat het bladerdeeg naast elkaar op het
aanrecht ontdooien |
v
Verwarm de oven voor op 200 graden |
v
Leg bakpapier op de bakplaat |
v
Snijd ieder bladerdeegplakje in vier
vierkantjes |
v
Leg op ieder vierkantje een cocktailworstje |
v
Maak het puntje van het bladerdeeg nat met wat
water |
v
Plak het tegenoverliggende puntje erop vast,
druk evt. aan met een vork |
v
Leg het pakketje op de bakplaat |
v
Ga zo door tot de worstjes of het bladerdeeg
op is |
v
Zet de bakplaat in het midden van de
voorverwarmde oven |
v
Haal na 14 minuten als de broodjes goudbruin
zijn uit de oven |
v
Laat wat afkoelen en serveer evt. met ketchup
of mosterd |
|