Receptnaam:                                                Snelle mini-worstebroodjes
Benodigdheden:
1 blikje cocktailworstjes
1 pakje diepvries bladerdeeg
Bereidingswijze:
v  Laat het bladerdeeg naast elkaar op het aanrecht ontdooien
v  Verwarm de oven voor op 200 graden
v  Leg bakpapier op de bakplaat
v  Snijd ieder bladerdeegplakje in vier vierkantjes
v  Leg op ieder vierkantje een cocktailworstje
v  Maak het puntje van het bladerdeeg nat met wat water 
v  Plak het tegenoverliggende puntje erop vast, druk evt. aan met een vork
v  Leg het pakketje op de bakplaat
v  Ga zo door tot de worstjes of het bladerdeeg op is
v  Zet de bakplaat in het midden van de voorverwarmde oven
v  Haal na 14 minuten als de broodjes goudbruin zijn uit de oven
v  Laat wat afkoelen en serveer evt. met ketchup of mosterd