Receptnaam:                                        Mini broodjes 
Benodigdheden:
210 gram bloem
3 gram zout
10 gram zachte boter
8 gram verse gist
125 ml lauw water
Bereidingswijze:
v      Doe de bloem en het zout in de superkom
v      Voeg de boter er aan toe
v      Los de gist op in het water en voeg dit aan de bloem toe
v      Kneed tot u een homogene massa hebt gekregen
v      Voeg indien nodig nog iets bloem toe
v      Doe het deksel op de kom en laat gedurende 15 minuten rijzen
v      Plet het deeg tweemaal, vouw het en verdeel het in 8 porties
v      Leg de minibroodjes in de holtes van de MFV quartet (of muffinvorm)
v      Laat nogmaals 20 tot 30 minuten rijzen
v      Bak in een voorverwarmde oven op 220 graden gedurende 15 minuten
v      Dan 5 minuten laten staan, daarna ontvormen en af laten koelen op een rooster