Receptnaam:                                        Ko-Su-Wo-wrappers
Benodigdheden:
1 middelgrote komkommer
1 winterwortel
sla
2 bosuitjes
4 surimisticks
3 eetlepels barbecuesaus
1 eetlepel Japanse sojasaus
1 eetlepel gembersiroop
zout
cocktail prikkers
Bereidingswijze:
v      Was de komkommer en snijd de uiteinden af
v      Schaaf de komkommer mbv de BB-schaaf (dik) in de lengte
v      Spreid 8 plakken uit en bestrooi ze met wat zout en laat circa 8 minuten liggen
v      Schaaf reepjes winterwortel van circa 7 cm af op de BB-julienne-schaaf
v      Was de slablaadjes en slinger ze droog
v      Scheur ze in repen van circa 7 cm breed
v      Snijd 8 bosuitjes in de lengte in dunne reepjes van 7 cm en de surimisticks ook
v      Dep de komkommerplakken droog
v      Leg aan het uiteinde van iedere plak een slablaadje met daarop wat wortel,
      ui en surimistaafjes
v      Rol de komkommerplak stevig op en zet vast met een cocktailprikker
v      Maak een sausje van barbecuesaus, sojasaus en gembersiroop, evt. wat sambal