Receptnaam:                                        Kaaskoekjes 
Benodigdheden:
1 gekookte aardappel (150 gram)
10 walnoten
2 eetlepels gepelde pistachenoten
100 gram belegen kaas
150 gram bloem
2 eieren
30 gram zachte boter
1 eetlepel room
zout en peper
Bereidingswijze:
v      Rasp met de raspmolen tegelijkertijd de geschilde aardappel, de walnoten, de 
      pistachenoten en tot slot de kaas
v      Doe dit alles geleidelijk in de mixerkom (3 liter), bewaar een beetje kaas
v      Doe er dan de bloem bij en meng het met noten/aardappelmengsel
v      Voer er als laatste de eieren, boter en room aan toe
v      Breng op smaak met zout en peper
v      Spreid het deeg uit tot een dikte van 5 mm
v      Druk er koekjes uit met een koekvorm of een glas en leg ze op de ovenplaat
v      Bestrooi ze met de achtergehouden kaas
v      Bak ze 20 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden
v      Dien warm op bij een aperitief
Tip: de koekjes kunnen voorbereid worden en ingevroren, zodat je ze later alleen afbakt