Receptnaam:                                        Italiaanse minestronesoep
Benodigdheden:
2 liter vleesbouillon
1 blik witte bonen in tomatensaus
40 ml olie
2 uien 
4 teentjes knoflook
1 dikke plak bacon, in blokjes
1 blik gepelde tomaten
2 wortels
2 aardappels
2 stengels bleekselderij
250 gram kool
1 kopje macaroni
peterselie
tijm
Italiaanse kruiden
zout en peper
Parmezaanse kaas
basilicum
Bereidingswijze:
v      Verhit de olie in een grote pan (met dikke bodem) en bak hierin de bacon
v      Voeg na een paar minuten de gesnipperde uien (quickchef) en geperste knoflook toe
v      Hak de tomaten uit blik in stukjes en doe deze met het sap, de bouillon en de bonen 
      met de saus erbij
v      Voeg wat tijm en Italiaanse kruiden toe
v      Aan de kook brengen en circa 1 uur zachtjes laten koken met deksel op de pan
v      Wortel grof hakken (quickchef) evenals de aardappels en in de pan doen
v      Laat weer even koken (10 minuten) en de grof gehakte selderij en macaroni toevoegen
v      Nog 15-20 minuten zachtjes door laten koken tot de groenten en macaroni gaar zijn
v      Serveren met geraspte Parmezaanse kaas en fijngeknipte basilicum