Receptnaam:                                        Griekse dip 
Benodigdheden:
5 geroosterde rode paprika's (pot)
2 teentjes knoflook
150 gram feta
2 eetlepel olijfolie
2 eetlepels bruschettakruiden
1 eetlepel citroensap
Bereidingswijze:
v      De knoflook schoonmaken en in de Quickchef in heel kleine stukjes hakken
v      De paprika's droog deppen met keukenpapier en in grove stukken snijden
v      Bij de knoflook in de Quickchef doen en even kort in kleinere stukjes hakken
v      Voeg de bruschettakruiden, de verkruimelde feta, de olijfolie en het citroensap toe
v      Blijven draaien tot een mooie massa ontstaat
v      Doe dit mengsel over in een schaaltje en zet minimaal 2 uur in de koelkast om de 
      smaken in te laten trekken
v      Voor gebruik nog een keer goed doorroeren
v      Serveren met bijvoorbeeld totillachips, maar smaakt als groentedip ook heerlijk!