Receptnaam:                                        Gevulde gepofte aardappels
Bereidingswijze gepofte aardappels:
v      Kook 4 schoongeboende aardappels in schil 20 minuten in een bodempje water 
      met deksel op de pan 
v      Meng 1 theelepel grof zeezout met 50 gram zachte boter
v      Laat de aardappels een beetje afkoelen, prik ze in met een vork
v      Wrijf ze in met de zoute boter
v      Wikkel ze in aluminiumfolie
v      Pof de aardappels op de BBQ in 10-15 minuten gaar
v      Haal de aardappels uit de folie, snijd ze open
v      Vul ze met één van onderstaande vullingen
Kruidige tomatenblokjes:
Meng 2, ontvelde en in blokjes gesneden, tomaten met 2 eetlepels grofgescheurde 
bascilicumblaadjes en 1 eetlepel balsamicoazijn. Breng op smaak met ½ theelepel zout 
en versgemalen peper.
Cottage cheese en zalm:
Schep 100 gram cottage cheese, 50 gram gerookte zalmsnippers, 1-2 eetlepels
citroensap en 2 eetlepels fijngesneden dille door elkaar. Breng op smaak met zout en
peper.
Augurk en ei:
Meng 4, in plakjes gesneden, augurken met 2 hardgekookte, in blokjes gesneden,
eieren met 2 eetlepels mayonaise. Breng op smaak met zout en peper, garneer met
peterselie.