Receptnaam:  Gevulde croissants
Benodigdheden:
1 bladerdeeg van 32 cm diameter (zie recept croissant-deeg)
100 gram gesneden ham of gerookte zalm (ongeveer 3 plakken)
30 gram geraspte gruyère
Bereidingswijze:
v  Voor croissants met ham raden we u aan om de sneden direct op het deeg te plaatsen, 
     voordat u de driehoekjes uitsnijdt
v  Het is dan voldoende om er 1 tot 2 lepeltjes geraspte gruyère op te leggen voordat u 
     ze oprolt
v  Hoe strakker u ze oprolt, hoe mooier de croissants gevormd zijn
v  Leg de croissants op het multiflex deegblad of op bakpapier
v  Laat voldoende ruimte tussen de croissants omdat ze nog zullen rijzen
v  Bestrijk ze nu met het melk-eimengsel
v  Laat ze gedurende 10 tot 12 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden