Receptnaam:                                        Gevulde zalmpakketjes
Benodigdheden:
250 gram witte visfilets (bijv. kabeljauw, wijting)
2 eetlepels droge witte wijn
50 gram roomkaas
2 eetlepels crème fraîche
2 eetlepels verse, gehakte dille
2 eetlepels verse, gehakte bieslook
12 plakjes gerookte zalm
1 venkelknol (± 300 gram)
1 eetlepel boter
peper en zout
Bereidingswijze:
v      Doe de wijn in de M+schaal, rond 2,25 liter, 
v      Leg de visfilet in het M+ronde vergiet en zet dit op de M+schaal, deksel erop
v      Circa 3 minuten op vol vermogen (750 W) in de magnetron, even laten nagaren
v      In een kom de gare vis met een vork uit elkaar halen
v      Roomkaas, crème fraîche, dille, bieslook en peper (geen zout!) bij de vis doen
v      Venkel schoonmaken en in kleine blokjes (1 cm) snijden
v      Blokjes in M+schaal doen bij het viskookvocht, beetje zout erover strooien, 
      doorroeren en in het midden een eetlepel boter leggen
v      Het M+vergiet schoonspoelen
v      Pakketjes maken door twee plakjes zalm kruislings op het werkblad te leggen 
      met in het midden de visvulling
v      Dichtvouwen tot pakketjes en in de M+vergiet leggen
v      Zet het M+vergiet op de met venkel gevulde M+schaal en doe het deksel erop
v      5 minuten in de magnetron op vol vermogen en daarna 2 minuten laten nagaren