Receptnaam:                                        Gevulde kalkoenschnitzel 
Benodigdheden:
4 kalkoenschnitzels à 100 gram
½ rode paprika
50 gram taugé
4 eetlepels gembersiroop
2 eetlepels ketjap
kippenbouillon tabletten voor 1 liter
scheutje sherry
Bereidingswijze:
v      Maak de schnitzels met de deegrol zo dun mogelijk
v      Laat ze 1 uur marineren in een mengsel van ketjap, sherry en gembersiroop
v      Breng 1 liter water aan de kook en los de bouillontabletten erin op
v      Snijd de paprika in zeer dunne reepjes
v      Verdeel deze met de gewassen taugé over de schnitzels
v      Sla deze dubbel en steek ze vast met cocktailprikkertjes
v      Leg de kalkoenpakketjes met de overgebleven marinade in het serveerwonder en 
      schenk de bouillon erover
v      Deksel erop en de schnitzels in ongeveer 25 minuten gaar laten worden (afhankelijk 
      van de dikte van de schnitzels)
v      Lekker met witte rijst en pindasaus