Receptnaam:  Gekruide kabeljauwfilet
Benodigdheden:
6 kabeljauwfilets (ongeveer 120 gram per stuk)
1 bakje gekruide roomkaas (bijv. Boursin)
1 bouillonblokje (vis)
½ bosje gemengde kruiden (peterselie, bieslook, dragon)
peultjes, broccoli en worteltjes 
100 ml crème fraiche
zout en versgemalen peper
Bereidingswijze:
v  Verdeel de roomkaas over de filets en smeer dit goed uit
v  Rol elke filet op en zet vast met een cocktailprikker
v  Plaats de visrolletjes in het platte vergiet van de micro gourmet (stoomschaal)
v  Vul het waterreservoir met 400 ml koud water en voeg het bouillonblokje toe
v  Leg de schoongemaakte peultjes, broccoli en worteltjes in de stoommand
v  Plaats het platte vergiet op de stoommand
v  Sluit met het deksel en plaats 10 minuten in de magnetron op 800 Watt
v  Laat na afloop van de kooktijd 5 minuten met gesloten deksel rusten
v  Hak de gemengde kruiden in de TurboChef en meng met de crème fraiche
v  Voeg zout en peper naar smaak toe aan het mengsel
v  Serveer de vis met de gestoomde groenten en een lepel van het sausje