Receptnaam:                                        Caesar salad
Benodigdheden:
2 sneetjes oud witbrood, zonder korst
4 eetlepels olijfolie
1 teentje knoflook, fijngesneden
1 blikje ansjovis (46 gram)
4 eetlepels mayonaise
1 eetlepel citroensap
2 little gems (kleine sla)
100 gram grana padano, geschaafd
Bereidingswijze:
v      Snijd het brood in kleine blokjes
v      Verhit de olie in een koekenpan en bak hierin de broodblokjes al omscheppend op 
      middelhoog vuur goudbruin
v      Bak, als de blokjes bijna helemaal bruin zijn, de helft van de knoflook mee
v      Breng de broodblokjes op smaak met zout en peper en laat ze uitlekken op keukenpapier
v      Snijd de helft van de ansjovis fijn
v      Maak een dressing door de rest van de knoflook, de fijngesneden ansjovis, mayonaise 
      en het citroensap in een slakom door elkaar te kloppen
v      Breng op smaak met versgemalen peper
v      Scheur de blaadjes van little gem in kleine stukken
v      Schep de sla om met de dressing en de helft van de kaas
v      Strooi de rest van de kaas en de gebakken broodblokjes over de salade
v      Leg de hele ansjovissen er bovenop