Receptnaam:                                                Bruschette met gerookte zalm en kruidenkaas
Benodigdheden:
1 klein bruin of wit stokbrood
1 teentje knoflook, gehalveerd
2 eetlepels olijfolie
100 gram zachte kruidenkaas
100 gram gerookte zalm in repen
1 eetlepel kappertjes
Bereidingswijze:
v  Snijd het stokbrood in schuine plakken
v  Grill de sneetjes brood aan beide kanten lichtbruin in een ingevette 
     grillpan of onder de ovengrill
v  Wrijf de knoflook onver het brood en sprenkel er olijfolie over
v  Besmeer de sneetjes met kruidenkaas
v  Beleg de broodjes met zalm en garneer met kappertjes
Kies ook eens voor het volgende beleg:
-       Tomaat, mozzarella en ansjovis
-       Gerookte paling, kwark en geraspte appel
-       Pesto en rauwe ham
-       Filet americain, bieslook en ui
-       Haring en rode ui