Receptnaam:
Bruschette met gerookte zalm en kruidenkaas |
|
|
Benodigdheden: |
|
1 klein bruin of wit
stokbrood |
1 teentje knoflook,
gehalveerd |
2 eetlepels olijfolie |
100 gram zachte
kruidenkaas |
100 gram gerookte zalm in
repen |
1 eetlepel kappertjes |
|
Bereidingswijze: |
|
v
Snijd het stokbrood in schuine plakken |
v
Grill de sneetjes brood aan beide kanten
lichtbruin in een ingevette |
grillpan of onder de ovengrill |
v
Wrijf de knoflook onver het brood en sprenkel
er olijfolie over |
v
Besmeer de sneetjes met kruidenkaas |
v
Beleg de broodjes met zalm en garneer met
kappertjes |
|
Kies ook eens voor het
volgende beleg: |
- Tomaat, mozzarella en ansjovis |
- Gerookte paling, kwark en geraspte appel |
- Pesto en rauwe ham |
- Filet americain, bieslook en ui |
- Haring en rode ui |
|