Receptnaam:                                                Brownie-tarlettes
Benodigdheden:
75 gram melkchocolade
75 gram pure chocolade
50 ml slagroom
50 gram boter
100 gram zelfrijzend bakmeel
50 gram suiker
3 eieren
Bereidingswijze:
v  Allereerst de oven zonder rooster voorverwarmen op 180 graden
v  Breek de chocolade in stukjes, doe samen met de boter in de Micro+ maatkan
v  Laat voorzichtig smelten in de magnetron
v  Doe het zelfrijzend bakmeel en de suiker in de Mixerkom en roer even door elkaar
v  Doe de slagroom in de Quickshaker
v  Breek de eieren boven de Quickshaker, sluit af en shake goed
v  Doe de eieren en de gesmolten chocolade bij de inhoud van de Mixerkom
v  Meng goed door elkaar
v  Vul de vormpjes van de Multiflex Tartelette
v  Schuif het rooster samen met de vorm in het midden van de oven
v  Bak het in 20 minuten gaar en goudbruin
v  Laat ze dan nog 10 minuten afkoelen in de vorm en stort de tartelettes op een bord
Tip van Ingrid: bewaar wat stukjes gehakte chocolade of gehakte (wal)noten en strooi die over 
de tarlettes voordat ze de oven in gaan